Dacia sponsorannsökan

Om du kollar på min LinkedIn profil och denna hemsida www.skidskytt.se så ser du att jag är en skidskytt som jobbar 100% mot att ta mig till skidskyttevärldscupen.
Detta är ett jobb som involverar mycket träning, men också mycket sponsorjobb och här tror jag att jag har något att erbjuda Dacia.
Jag har varit med på att bygga upp nordens största skidskytteteam “Herbalife 24 Biathlon team” som jag har varit aktiv manager för, men har nu under den senaste tiden jobbat mer för att bygga upp min egen karriär och varumärke.
Genom detta försöker jag nu tillknyta mig företag som vill jobba med syfte att styrka båda parters varumärke.

Vad jag är ute efter.

Jag är ute efter att ha en sponsrad Dacia Duster som jag lånar under en kontrakterad period och som jag levererar tillbaks när kontraktet har löpt ur.
front800

Varför just Dacia?

För att svara på denna fråga måste jag börja med min nuvarande bil.
Jag kör för tillfälle en 07 Skoda Octavia RS. När jag var på väg att köpa denna bil fick jag höra från många att jag inte borde köpa Skoda för att det var ett tråkigt bilmärke som inte var driftsäkert och att det var dålig kvalité. Jag köpte denna bil för att jag tyckte inga andra bilar just då kunde ge samma prestanda och sportiga design till samma pris. Efter köpet har jag blivit  överöst med positiva kommentarer om hur cool den har varit med dom vita fälgarna och dekaler som sticker ut och dens driftsäkerhet har fått flera jag känner att köpa just Skoda.
Skoda Octavia RS
Skoda har sedan den tid fått ett bättre omdöme än vad det tidigare var och jag tycker det värkar som att Dacia är på väg åt samma håll.
När jag nu har berättat till folk att jag skulle kunna tänka mig att köra en Duster har jag fått de samma kommentarerna. Tråkigt märke, dålig kvalité, lite teknikprylar mm.
För mig verkar det mer som att Dacia Duster är en bil som uppfyller alla mina krav till vad en bil ska kunna göra till ett oslagbart pris! Och med det designförslaget jag har gjort på bilen tror jag att den kan bli en riktig “headturner”
Designförslag. Det blåa mönstret är ett design jag har gjort själv och som jag kommer ha på mitt gevär i vinter.
side2800
rear2800

Vad kan jag erbjuda Er?

Det jag ser på som hela syftet med ett sponsorsamarbete med Dacia är att jag ska agera som en ambassadör för Dacia Duster vilket för mig innebär att köra, informera och exponera Dacia Duster via mig som varumärke med syfte att hjälpa till att göra Dacia till ett «coolare» märke för de yngre köparna. Detta kommer då göras via reklam /egen design på bil och reklam på hemsida, kläder och vapen. Jag vet jag inte är Ronaldo, Jon Olsson eller Sebastian Vettel, men jag jobbar stenhårt för att styrka mitt marknadsvärde genom min hemsida, olika sociala medier och genom att försöka nå upp till världscupeliten i skidskytte. Sedan rör jag mig väldigt mycket i den målgrupp som skulle kunna vara potentiella Dacia kunder runt om i Sverige.
Jag har två laser-skidskyttevapen (och kan fixa up till 15 vapen) som det går att göra olika event med. Med dom kan jag till exempel arrangera “prova på skidskytte” hos olika Dacia återförsäljare för att dra folk dit.
laserskytte
laserskytte2
Genom mina andra sponsorer har jag också möjlighet att erbjuda er på Dacia och era kunder olika erbjudanden på produkter. Som till exempel allt av kläder, skidor, stavar mm från One Way.
Hoppas denna sammarbetsförfrågan ser intressant ut, så ser jag fram emot att höra från dig så vi kan diskutera vilka möjligheter som fins.
Mvh
Christian Bache